Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μουσική βραδιά στην παραλία Ανάληψης-Μεσσήνης











Την 29η Ιουλίου του 2011 με πρωτοβουλία του Ερασιτεχνικού Αλιευτικού Συλλόγου Ανάληψης-Μεσσήνης "Ο ΜΟΥΡΤΙΑΣ", πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Αναστασόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Αθανασόπουλος, Μπρατσιάκος και Τσέλιου, ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβ. κ. Ρούτσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Κωνσταντέλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Τζώρτζης, οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ Τσώνης, Γαλιάτσος, Βλαχοδημητρόπουλος, Καρύδης και Αδαμόπολος καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Μεσσήνης κ. Τσοπανάκης. 
Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων κ. Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος της Μαθηματικής Εταιρείας Ελλάδος και Καθηγ.του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Καλογερόπουλος. 
Ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο ήταν η αφιλοκερδής παρουσία του τραγουδιστή Γιάννη Θωμόπουλου και της Σχολής Χορού Καλαμάτας, των Χορηγών, καθώς και η μεγάλη προσέλευση των συντοπιτών μας. 
Τέλος εμείς από την δική μας πλευρά ευχόμαστε η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει θεσμός.

                                                                                                                                       O Blogger     

1 σχόλιο: